woensdag 11 mei 2011

Contrast

Minimalistische én eclectische interieurs in de portfolio van Gaelle Le Boulicaut. Ik voel mij aangetrokken tot beide stijlen. Hebben jullie een voorkeur voor één van beiden?

Minimalistic AND eclectic interiors in Gaelle Le Boulicaut 's portfolio. I am attracted to both styles. Do you prefer one of them?
7 opmerkingen:

 1. Ik vind ook beiden mooi! Door manlief slaat de wijzer vaker door naar minimalistisch! Daarom is een buienhuis zo leuk, want daar vind ik het leuk met net een tikje meer te stylen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het minimalistische erg mooi om te zien bij een ander :-) Zelf ben ik echt van de kleur en spullen ( veel spullen haha )De eerste twee plaatjes vind ik echt helemaal leuk, de andere twee prachtig maar ik krijg gelijk de neiging om een berg gekleurde kussens op het bed te gooien. Ieder z'n ding zeg ik altijd maar.

  Groetjes, Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook duidelijk voorkeur voor de bovenste twee plaatjes :-)! Kleurrr! Het straalt zoveel warmte uit! Wat me wel een hele leuke uitdaging lijkt om bovenste en onderste stijlen op een goede manier te combineren.

  Groetjes, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik spreek gelijk voor ons beiden dat wij zeker voor de bovenste 2 plaatjes gaan! Ik zag het en ik dacht...dat is mooi!

  Maar ik kan het strakke zeker wel waarderen, maar zou het zelf niet in mijn huis willen.

  Groetjes Fij en Raag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Just found your blog, love it, now following! I am giving away a copy of Decorate from Holly Becker at Decor8 at the moment, come and be in it to win it here! Miss Walker xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love the second and the third image, totally a style I can relate to. Thanks for sharing, Iris!
  x. Tesca

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aaahhh ook al, al je reacties kwijt!

  Nou Wij vinden de eerste foto's het mooist! maar ik kan het strakken ook wel waarderen, maar niet in mijn eigen huis!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...