maandag 19 september 2011

Wedding

Eerder (zie hier en hier) liet ik jullie al foto's van het wonderschone huwelijk van mijn zusje zien. Deze prachtige foto's hieronder zijn gemaakt door Amerens Hedwich. Wat een geweldige herinnering aan een bijzondere dag!

Earlier (see here en here) I showed you pictures of my sister's fairytale wedding. These gorgeous photographs below are made by Amerens Hedwich. What a wonderful memory of an extraordinary day!

5 opmerkingen:

 1. Iris, dit is echt waanzinnig mooi!! Ik vind de bloemen in het haar van je zus helemaal geweldig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh dit is te mooi om waar te zijn...!! Wat ontzettend-prachtig-prachtig-mooi allemaal!! Wauw!! Dit moet vast&zeker een hééél mooie, fijne bruiloft zijn geweest! Ik heb nog de foto's terug gekeken..allemaal zooo mooi! Nog van harte gefeliciteerd! Groetjes, Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met zo veel plezier en genot heb ik de bruiloft op de foto vastgelegd! Het was echt een geweldige dag met zo'n prachtige sfeer dat ik er helemaal gelukkig van werd! Bruiloften vind ik heel leuk om te fotograferen maar deze was echt wel geweldig!
  Amerens Hedwich

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely photos, especially the dessert table and the flowers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat ziet dat er romantisch uit zeg, juist doordat het zijn persoonlijke stijl is. Helemaal naar eigen zin, echt geweldig!!! En die bloemen in het haar en al dat lekkers en de leuke versieringen..

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...